Tarjoamme kattavasti suurimpien rahoitusyhtiöiden rahoituspalveluja

Yhteistyökumppaneitamme ovat Santander Consumer Finance Oy, LähiTapiola Rahoitus Oy, Danske Bank Oyj, Nordea Rahoitus Oy ja Secto Automotive Oy.

Tyypillinen käsiraha on 5-30% ja maksuaika 12-60kk, riippuen ajoneuvon iästä ja hakijan tiedoista. Käsirahana käy käteinen eri muodoissa tai vaihtoajoneuvosi. Lunastamme myös vanhan velan osana palveluamme. 

Tällä sivustolla olevat rahoitusesimerkit ovat viitteellisiä yrityksille ja vaativat aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ajoneuvon kuluttajaluotolla, ota yhteyttä myyntiimme, niin saat Kuluttajasuojalain mukaisen luottohinnan sekä rahoituserittelyt luottopäätöksen hakemisen yhteydessä.

Hyväksymme maksuvälineenä myös kryptovaluutat (Bitcoin, Ethereum jne.). Luxury Collection Automobiles oli Euroopan ensimmäinen autoliike, joka hyväksyi kryptovaluutat maksuvälineeksi vuodesta 2014 alkaen.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan rahoitusratkaisun. Kysy myös räätälöityjä rahoitusratkaisuja yrityksille.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa