Hoidamme luottamuksella vaativimmatkin toiveet

Teemme yhteistyötä maailman suurimpien luksus- sekä superautomaahantuojien sekä tehtaiden kanssa. Olemme erikoistuneet Ferrarin, Lamborghinin, Maseratin, Bentleyn ja McLarenin malleihin, mutta meiltä saat myös muut luksus- ja superautot. Autamme sinua löytämään sekä räätälöimään auton toiveittesi mukaisesti. Hoidamme luottamuksella kaikista vaativimmatkin toiveet.

Ferrari

Ferrari S.p.A on italialainen superautojen valmistaja. Yhtiön tarina alkoi vuonna 1939, jolloin Ferrari Enzo perusti Auto Avio Costruzioni nimisen yhtiön Modenassa. Ensimmäinen auto valmistui vuonna 1940, mutta virallisesti ensimmäinen Ferrari, mallimerkinnältään 125S, rullasi ulos tuotantolinjalta vuonna 1947. Loppu on historiaa, sillä Ferrari on maailman tunnetuin superautomerkki jonka suosio ei osoita hiipumista. Yhtiön pääkonttori on edelleen Maranellossa, mihin Luxury Collection järjestää myös autoista kiinnostuneille yksilöllisiä tehdasvierailuja.

Uusi virallinen Ferrari-sivustomme on työn alla. Sillä välin, tutustu myynnissä oleviin autoihimme TÄSTÄ tai uusiin Ferrari-malleihin: WWW.FERRARI.COM

 

Myynti

Esa Schroderus, p. +358 400 620 513

Maserati

Maserati S.p.A on italialainen urheilullisten luksusautojen valmistaja, jonka perustivat Maseratin veljekset Alfieri, Bindo, Ettore ja Ernesto vuonna 1914 Bolognassa. Veljekset jakoivat intohimonsa autoihin ja moottoreihin. Heidän visio, innostus ja ammattitaitonsa osoittautuivat kulmakiviksi, joista on muotoutunut uniikki italialainen luksusbrändi. Maseratin trident merkki tunnistetaan autoilun huippuosaamisen symbolina kaikkialla maailmassa.

 

Myynti

Lempäälä

Henri Ala-Heikkilä, p. +358 400 299 834
Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855

Espoo

Antto Varis, p. +358 40 586 4499

Lamborghini

Automobili Lamborghini S.p.A on italialainen superautojen valmistaja. Historian juuret juontavat Lamborghini Trattori S.p.A. –traktoritehtaaseen vuodelle 1949, jonka Ferruccio Lamborghini perusti. Hän oli intohimoinen urheiluautojen harrastaja ja ei vielä tuolloin tiennyt, että Lamborghini olisi joku päivä yksi maailman merkittävimmistä superauto –merkeistä. Varsinaisen autotehdas, Automobili Ferruccio Lamborghini S.p.A perustettiin vuonna 1963 Modenan lähelle.

 

Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855

Bentley

Bentley Motors Limited on brittiläinen luksusautojen valmistaja. Walter Owen Bentley, perusti Bentley Motorsin Englannissa vuonna 1919. Hänellä oli heti alusta alkaen vahva ajatus: ”To build a fast car, a good car, the best in its class”. Tämä visio toteutui ja autot on maailmanlaajuisesti tunnettuja äärimmilleen viedystä luksuksesta, poikkeuksellisen laadukkaista materiaaleista ja voimakkaista moottoreistaan. Autot tehdään edelleenkin pääosin käsityönä Crewen tehtaalla Britanniassa.

Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855

McLaren

Bruce McLaren syntyi vuonna 1937 Uudessa-Seelannissa. Hän alloitti kehittämään autoja kilpakäyttöön vuonna 1963, jolloin hän itse toimi kilpakuskina Englantilaisessa Cooper Grand Prix -tiimissä. Ensimmäinen McLaren, M1A, valmistui 1964. Autosta tuli menestys ja pian mallit kehittyvät entistä nopeammiksi ja keräsivät palkintoja myös F1-kilparadoilla. Bruce itse menehtyi vuonna 1970 testatessaan M8D-malliaan, mutta tämä ei pysäyttänyt McLarenia jatkamasta kehitystään. Vuonna 1981 Ron Dennis veikin McLarenin nykyiselle tielleen ja loppu onkin historiaa ­– Niki Lauda, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton ja Jenson Button kaikki ovat osa McLarenin menstyksekästä tarinaa, jonka tunnemme.

McLaren katukäyttöön suunnitelluissa autoissa kilpa-autohistoria näkyy ja tuntuu. Teknologia on huippuunsa hiottua. Ajokokemus on joka kerta vähintäänkin veret pysäyttävä.

 

Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855

Muut merkit

Luksus- sekä superautot ovat meille intohimo. Jokainen merkki ja malli tavoittelee omanlaisiaan loppuun hiottuja ja täydellisyyttä tavoittelevia piirteitä. Jokainen on yksilö, tekniikaltaan sekä muotoilultaan taidonnäyte, eikä enää vain auto, vaan paljon enemmän.
Laajan ja kansainvälisen kontaktiverkostomme turvin autamme sinua löytämään haluamasi auton ja räätälöimään sen toiveittesi mukaisesti. 

Katso muut merkit

 

Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa