FERRARI

Ferrari S.p.A on italialainen superautojen valmistaja. Yhtiön tarina alkoi 13 syyskuuta vuonna 1939, jolloin Ferrari Enzo perusti Auto Avio Costruzioni nimisen yhtiön Modenassa. Ensimmäinen auto valmistui vuonna 1940, mutta virallisesti ensimmäinen Ferrari, mallimerkinnältään 125S, rullasi ulos tuotantolinjalta vuonna 1947. Yhtiön pääkonttori on edelleen Maranellossa, jonne Luxury Collection järjestää myös autoista kiinnostuneille yksilöllisiä tehdasvierailuja.

Ferrari 488 GTB
Ferrari 488 Spider
Ferrari GTC4 Lusso
Ferrari California T

MASERATI

Maserati S.p.A on italialainen urheilullisten luksusautojen valmista, jonka perustivat Maseratin veljekset Alfieri, Bindo, Ettore ja Ernesto 1 joulukuuta vuonna 1914 Bolognassa. Veljekset jakoivat intohimonsa autoihin ja moottoreihin. Heidän visio, innostus ja ammattitaitonsa osoittautuivat kulmakiviksi, joista on muotoutunut uniikki italialainen luksusbrändi. Maseratin Trident merkki tunnistetaan autoilun huippuosaamisen symbolina kaikkialla maailmassa.

Maserati Quattroporte
Maserati Ghibli
Maserati Levante

LAMBORGHINI

Automobili Lamborghini S.p.A on italialainen superautojen valmistaja. Historian juuret juontavat Lamborghini Trattori S.p.A. –traktoritehtaaseen vuodelle 1949, jonka Ferruccio Lamborghini perusti. Hän oli intohimoinen urheiluautojen harrastaja ja ei vielä tuolloin tiennyt, että Lamborghini olisi joku päivä yksi maailman upeimmista superauto –merkeistä. Varsinaisen autotehdas, Automobili Ferruccio Lamborghini S.p.A perustettiin vuonna 1963 Modenan lähelle.

Lamborghini Huracán
Lamborghini Aventador

BENTLEY

Bentley Motors Limited on brittiläinen luksusautojen valmistaja. Walter Owen Bentley, perusti Bentley Motorsin Englannissa 18 tammikuuta vuonna 1919. Hänellä oli heti alusta alkaen vahva ajatus: "To build a fast car, a good car, the best in its class.”. Tämä visio toteutui ja autot on maailmanlaajuisesti tunnettuja äärimmilleen viedystä luksuksesta, poikkeuksellisen laadukkaista materiaaleista ja voimakkaista moottoreistaan. Autot tehdään edelleenkin pääosin käsityönä Crewen tehtaalla.

Bentley Continental
Bentley Flying Spur
Bentley Bentayga
Bentley Mulsanne

© Luxury Collection - Toteutus RFM