Suomen modernein erikoisautohuolto.

Autohuollon palvelut halutessasi myös nouto- ja palautuspalveluna.

Huipputekniikalla varusteltu huoltomme sijaitsee Lempäälässä RealParkissa, Ideaparkin kupeessa. 
Halutessasi sinun ei kuitenkaan tarvitse tulla meille, me tulemme sinun luoksesi nouto- ja palautuspalvelumme myötä. Nyt voit myös jättää autosi huoltoon uuteen Keilaniemen toimipisteeseemme, Keilaniementori 4. Ota yhteyttä ja sovi huolto: .

Kokenut henkilökuntamme huoltaa vuosien ammattitaidolla ja luottamuksella niin super- ja luksusautot kuin myös premium-merkitkin. Palveluihimme kuuluu myös korikorjaukset, maalaukset sekä autojen varustelut.

Autamme sinua räätälöimään yksilöllisen auton toivomillasi varusteilla. Käytämme vain alan parhaita lisävarustetoimittajia. Asennamme kaikki varusteet avaimet käteen periaatteella. Olemme nyt täyden palvelun autotalo. Halutessasi erikoisautohuollon palvelut myös nouto- ja palautuspalvelun myötä.

 

Virallinen Ferrari-huolto

Olemme Suomen virallinen Ferrari-huolto ja meiltä saat myös kaikki Ferrari varaosat. Huollamme, korjaamme sekä varustelemme avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi voit myös jättää autosi meille talvisäilöön.

Saat halutessasi erikoisautohuollon palvelut myös nouto- ja palautuspalveluna.

Kysy lisää palveluistamme ja varaa huolto sähköpostitse ().

Voit ottaa myös suoraan asiantuntijaamme yhteyttä: 

Jukka Kilpinen, p. +358 400 328 458
Lähetä viesti WhatsAppissa

Erikoisautohuolto 

Kokenut henkilökuntamme huoltaa, korjaa ja varustelee vuosien ammattitaidolla ja luottamuksella luksus- ja superautot sekä erikois- ja premium-merkit. Olemme erikoistuneet seuraaviin merkkeihin: Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Maserati, McLaren ja Porsche (myös hybridi). Voit myös jättää autosi meille talvisäilöön.

Saat halutessasi autohuollon palvelut myös nouto- ja palautuspalveluna. Tarjoamme myös huollon ajaksi sijaisautopalveluamme.

Kysy lisää palveluistamme ja varaa huolto sähköpostitse ().

p. +358 400 911 987
Lähetä viesti WhatsAppissa

Yksilölliset lisävarusteet

Autamme sinua räätälöimään yksilöllisen auton toivomillasi varusteilla. Käytämme vain alan parhaita lisävarustetoimittajia. Tutustu alla olevista linkeistä tarjoamiimme toimittajiin ja kysy meiltä lisää. Autamme sinua toteuttamaan toiveesi. Asennamme kaikki varusteet avaimet käteen periaatteella.

Katso lisävarusteet

 

Ota yhteyttä sähköpostitse

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Huipputekniikalla varusteltu huoltomme on avattu keväällä 2017 Lempäälän RealParkkiin Ideparkin kupeeseen. Samassa yhteydessä on myös showroomimme ja lounge-tilamme palvelee teitä myös odottaessanne auton valmistumista. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja nauttimaan kuppi kuumaa uusiin tiloihimme.

Luxury Collection Service & Showroom
Areenakatu 4, RealPark, 37570 Lempäälä

Huollon aukioloajat

Arkisin klo 8.30 – 16.30