Takuu

Ajoneuvomme ovat huolella varastoon valittuja ja kuntotarkistettuja. Kaikissa alle 7-vuoden ikäisissä ja alle 180 000 km ajetuissa autoissamme on vähintään tehdastakuu voimassa tai 12kk / 20 000km lisäturva. Emme veloita kilpailijoidemme tapaan lisähintaa tästä, vaan haluamme aidosti taata asiakkaillemme huolettomia ajokilometrejä.

Lisäturva on myös laajennettavissa erikseen esimerkiksi 24kk/40 000km. Kysy lisää henkilökunnaltamme. Lisäturvan tarjoamme yhteistyössä Finntakuu Oy:n kanssa.

Alle 7v / 180 000km autoissa lisäturva on 12kk / 20 000km Finntakuu Ultra ja alle 10v / 250 000km on Finntakuu Plus 6kk / 10 000km.

Katso ehdot

Vakuutukset

Voit asiakkaana luottaa asiantuntevaan ja koulutettuun henkilökuntaamme vakuutus- ja tullausasioissa. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja saat kauttamme kaikkien tunnetuimpien Suomalaisten vakuutusyhtiöden ratkaisut. Hoidamme osana palveluamme kaikki käytännön asiat puolestasi mukaan lukien rekisteröintitoimenpiteet.

Toimimme myös Verohallinnon rekisteröitynä asiamiehenä. Verohallinto hyväksyy ainoastaan säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan ajoneuvojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi ja toiminta on luvanvaraista.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa