Takuu- ja vakuutusasiat helposti.

Takuu

Ajoneuvomme ovat huolella varastoon valittuja ja kuntotarkistettuja. Kaikissa alle 8-vuoden ikäisissä ja alle 200 000 km ajetuissa autoissamme on vähintään tehdastakuu voimassa tai 12kk / 20 000km lisäturva. Emme veloita kilpailijoidemme tapaan lisähintaa tästä, vaan haluamme aidosti taata asiakkaillemme huolettomia ajokilometrejä.

Lisäturva on myös laajennettavissa erikseen esimerkiksi 24kk/40 000km. Kysy lisää henkilökunnaltamme. Lisäturvan tarjoamme yhteistyössä Finntakuu Oy:n kanssa.

Alle 8v / 200 000km autoissa lisäturva on 12kk / 20 000km Finntakuu Ultra ja alle 10v / 250 000km on Finntakuu Plus 6kk / 10 000km.

Katso ehdot

Vakuutukset

Voit asiakkaana luottaa asiantuntevaan ja koulutettuun henkilökuntaamme vakuutus- ja tullausasioissa. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja saat kauttamme kaikkien tunnetuimpien Suomalaisten vakuutusyhtiöden ratkaisut. Hoidamme osana palveluamme kaikki käytännön asiat puolestasi mukaan lukien rekisteröintitoimenpiteet.

Toimimme myös Tullin rekisteröitynä asiamiehenä. Tulli hyväksyy ainoastaan säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan ajoneuvojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi ja toiminta on luvanvaraista.