Tervetuloa koeajamaan upea 100 % sähköinen Maserati Grecale Folgore

 

Italialainen ja elegantti, mutta häpeilemätön Maserati Grecale Folgore on saapunut kääntämään päitä ja värisyttämään Suomen SUV-markkinoita täyssähköisellä, häkellyttäviä yksityiskohtia sisältävällä luksuskatumaasturilla, millaista et ole koskaan kokenut aiemmin. Lue lisää ja varaa koeajo!

 

Varaa koeajo

Maserati Grecale Folgore

Maseratin uusin katumaasturimalli Grecale on nimetty legendaarisen Välimeren myrskyn ”Grecalen” mukaan. Grecale asettaa uudet standardit tehon ja muotoilun yhdistelmälle sekä sisältää kaikki ominaisuudet ja varusteet, joita kaipaat ylelliseltä ja urheilulliselta katumaasturilta. Grecale Folgore on täysin italialaisvalmisteinen, 105 kWh akkukapasiteetilla varustettu täyssähköauto. Maseratin Tridente -teknologialla saavutetaan 800 Nm vääntöä ja tehoa yli 500 hevosvoimaa. Huippunopeutta kertyy vaivattomasti yli 200 km/h.

  • 550 hv / 800 Nm
  • kiihtyvyys 4,1 s 0-100 km/h 
  • Huippunopeus 220 km/h
  • Toimintasäde n. 500 km

Alk. 129.900 € sis. alv

Lue lisää ja katso tarkemmat hinnat täältä.

 

Varaa koeajo

Aitoa italialaista ajonautintoa

Maserati Grecalen innovatiiviset teknologiset ratkaisut mahdollistavat täyden integraation digitaaliseen maailmaan ja helpottavat päivittäisiä rutiinejasi. Maseratin nollapäästöinen SUV tarjoaa myös markkinoiden parhaan latauskokemuksen sekä julkisille latauspisteille että kotilataukseen (Maserati Wallbox).

 

Varaa koeajo

Ekologista luksusta

Maseratin luksusperinne tuntuu erityisesti Grecale Folgoren sisustusmateriaaleissa, jotka on kehitetty erityisesti tätä mallia varten. Kierrätetyistä kalastajaverkoista valmistettu verhoilumateriaali, joka on kerätty maailman meristä, tuo autoon kestävää ja ekologista luksusta. Balettitanssijan liikkeistä inspiroituneet sisustuksen yksityiskohdat ja viimeistelyn laatu tuovat autoiluun aitoa italialaista etuoikeutettua tunnelmaa jollaista et voi kokea missään muussa saman luokan SUV:ssa.

 

Varaa koeajo

Täyssähkön lisäksi tarjolla on myös italialaisia moottoriääniä

Mikäli täyssähkö ei ole vaihtoehto sinulle, Maserati Grecale on tilattavissa myös sykähdyttävillä moottorivaihtoehdoilla joko kevythybridinä (GT, 300 hv) tai V6-tuplaturbolla (Trofeo, 530 hv) joiden italialaisen urheiluautoperinteen tunnistettava äänimaailma kääntää päitä eikä jätä ketään kylmäksi.

 

Varaa koeajo

Ilmoittautuminen

Ole hyvä ja ilmoittaudu Sinulle sopivaan Maserati Grecalen koeajotilaisuuteen alla olevalla lomakkeella. 

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa