McLaren Arturassa yhdistyy tekninen design, loistava suorituskyky ja ennennäkemätön ajodynamiikka

McLarenin DNA on läsnä Arturan jokaisessa innovaatiossa tarjoten ainutlaatuisen intensiivisen ajokokemuksen. McLaren rikkoo rajoja hybridivoimansiirtotekniikassa: Artura asettaa rajat uudelleen 700 hevosvoiman hybridimoottorilla ja F1-sarjasta johdetulla teknologialla. Arturan sykkivä sydän on upouusi kaksoisturboahdettu V6-moottori. 605 hevosvoimaisen V6:n rinnalle lisätty sähkömoottori tuottaa välitöntä vääntöä ja salamannopean vasteen kaasuun. Auto saavuttaa järisyttävän 330 km/h nopeuden kiihtyen 0-100 km/h vain 3,0 sekunnissa. Artura soveltuu erinomaisesti myös ydinkaupungin kaduilla cruisailuun äänettömässä sähkötilassa: valittavanasi on neljä erilaista ajotyyliä: E Mode, Comfort, Sport ja Track. Täyssähkötilassa auton toimintasäde on parhaimmillaan 31 kilometriä.

Arturan designia on määritellyt täysin uudenlainen muotokieli, ja ohjaamossa kaiken keskiössä on kuljettaja. Teknologia ja hallintalaitteet ovat, tarkasti mietittyjä ja kauniin yksityiskohtaisia. McLarenin ”Everything for a reason” -periaatteen ympärille rakennetun Arturan ulkonäkö on suunniteltu optimoimaan suorituskykyä ja hallitsemaan ilmavirtaa aerodynaamisen suorituskyvyn ja jäähdytyksen takaamiseksi.

McLaren Carbon Fiber Light Architecture -korirakenne (MCLA) on aiempaa kevyempi, jäykempi ja vahvempi – täydellinen alusta Arturan innovaatioille, joihin kuuluvat uusi takaosa, jousitus, E-differentiaali, ennakoiva vaimennuksen ohjaus sekä ADAS-järjestelmä. Arturassa on saavutettu keveys voimasta tinkimättä: sen kuivapaino on vain 1395 kg, tehden siitä kevyimmän Plug-in hybridi -superauton maailmassa.

Tällä sivulla oleva rahoitusesimerkki on viitteellinen yrityksille ja vaatii aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ajoneuvon kuluttajaluotolla, ota yhteyttä myyntiimme, niin saat Kuluttajasuojalain mukaisen luottohinnan sekä rahoituserittelyt luottopäätöksen hakemisen yhteydessä.

Autot heti toimitukseen Tutustu - McLaren.com

Kysy heti toimitukseen olevia autoja myynnistämme. Halutessasi yksilöimme auton vastaamaan sinun toiveitasi.

Kysy heti toimitukseen olevia autoja myynnistämme. Halutessasi yksilöimme auton vastaamaan sinun toiveitasi.


Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855
Lähetä viesti WhatsAppissaOta yhteyttä

Lähetä puhelinnumerosi - soitamme sinulle:
Ota yhteyttä lomakkeella:

McLaren Artura V6 Hybrid

700 HV
720 Nm
Huippunopeus 330 km/h
Paino 1395 kg
5 vuoden takuu
3 vuoden ilmaiset huollot1.1 MCLAREN ARTURA HINTA

Hinta285.000 € (sis. alv. ja autovero)

2.2 MCLAREN ARTURA OSAMAKSULLA (ESIM.)

Käsiraha30.000 €
Sopimusaika60 kk
Viimeinen erä:140.000 €
Kuukausierä:2.817 € / kk

KSL mukainen luottokorko 5,33 %. Arvonlisävero sekä autoveron osuus sisältyy kuukausierään.

2.3 MCLAREN ARTURA SUOMEN VIENTIREKISTERIIN / TAX-FREE

Hinta214.000 € alv 0 %

Kaikki hinnat laskettu vakiovarustein.Myynti

Miika Toivonen, p. +358 40 543 0855
Lähetä viesti WhatsAppissaOta yhteyttä

Lähetä puhelinnumerosi - soitamme sinulle:
Ota yhteyttä lomakkeella:

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa