Maserati On The Road 21.9.-12.10.2017

Tervetuloa mukaan kokemaan jotakin ainutlaatuista.

Luxury Collection Automobiles ja Nokian Tyres järjestävät yhteisen Suomen kiertueen 21.9.-12.10.2017. Kiertueen aikana lanseeraamme uuden sukupolven Nokian Tyres Hakka-renkaat ja koeajamme Maseratin uutuusmallit Levanten ja Ghiblin.

Sinulla on nyt myös mahdollisuus myös tutustua Maseratin maailmaan ja koeajaa autot. Katso milloin olemme paikkakunnallasi ja sovi koeajo kanssamme 010 292 2887 tai sähköpostitse .

OULU 21.9. /  Scandic Oulu
KUOPIO 25.9. / Scandic Kuopio
JYVÄSKYLÄ 26.9. / Scandic Jyväskylä
TAMPERE 27.9. / Scandic Rosendahl
HELSINKI 28.9. / Hilton Kalastajatorppa
LAPPEENRANTA 3.10. / Scandic Patria
LAHTI 4.10. / Scandic Lahti
VAASA 10.10. / Scandic Vaasa
PORI 11.10. / Scandic Pori
TURKU 12.10. / Scandic Julia


Lue lisää uuden sukupolven Nokian Tyres Hakka-renkaista

Maserati Levante

Levante, joka sai nimensä välimerellä puhaltavasta tuulesta, on maastoautojen aatelia. Uutuus joka yllättää viimeistelyllään ja ylellisyydellään tinkimättä monikäyttöisyydestään. Viiden eri korkeusasetuksensa ansiosta Levante soveltuukin saumattomasti niin maastoon kuin maantiellekin.

Kiertueella on koeajettavana Maserati Levante S 3.0 V6 TWIN TURBO 430HV


TUTUSTU LEVANTEEN

Maserati Ghibli

Kuten Maserati itse maalailee Ghiblistä, ”The Absolute opposite of Ordinary”, on se juuri sitä. Ghibli tekee arjesta arvokasta tyylikkäällä sulavalla ja diskreetillä sporttisuudellaan. Ghibli onkin Maseratin ennästysmääriä myynyt malli ja suosio perustuu sen käytettävyyteen niin edustavana perheautona, kuin arvokkaan sporttisena arkikäyttöön soveltuvana käyttöautona. Ghibli on kaikkea muuta kuin tylsä.

Kiertueella on koeajettavana Maserati Ghibli 3.0 V6 DIESEL


TUTUSTU GHIBLIIN

RÄÄTÄLÖIDYIN TOIVEIN…

Luxury Collection on tilausautojen edelläkävijä. Tilaamalla auton ja räätälöimällä sen omien mieltymyksien mukaan on yhä suositumpaa. Laajan kansainvälisen kontaktiverkostomme turvin toiveiden mukaisen auton toimitus onnistuu – avaimet käteen periaatteella nopeimmillaan vain viikossa. Varastostamme löytyy myös tyylikkäitä yksilöitä heti toimitukseen huippuvarusteilla.


KATSO HETI TOIMITUKSESSA OLEVAT MASERATIMME

 

Muotitalo Ermenegildo Zegna tekee Maseratista entistäkin ylellisemmän

Ermenegildo Zegna viimeistelee sisustan jokaista yksityiskohtaa myöden entistäkin tyylikkäämmäksi, Kokoelmassa on lukuisia vaihtoehtoja sisustan räätälöimiseen oman maun mukaisesti aina Mulberry silkki verhoilusta pieniin yksityiskohtiin asti. Ermenegildo Zegnan uniikit vaihtoehdot ovat saatavilla Ghiblin, Quattroporten sekä Levanten malleihin. Tilausautoihin on saatavissa takuu ja rahoitus. Voimme myös ottaa nykyisen ajoneuvosi vaihdossa. Kerro meille toiveesi ja me toteutamme ne.

MASERATI – ITALIAINEN TARINA.

Maseratin pitkä ja loistokas tarina sai alkunsa 1914 Bolognasta jossa neljä veljestä perustivat yhtiön puhtaasta innostuksesta autoihin ja niiden moottoreihin. Heidän sysäämänsä alkuvoima on kantanut tähän päivään asti.

Maserati on tänä päivänä ikoni joka tunnetaan ympäri maailmaa. Maseratin toiminta ulottuu jo yli 70 maahan. Suomessa Luxury Collection Automobiles on aloittanut legendaarisen merkin maahantuonnin alkuvuodesta 2017. Maserati on herättänyt suurta innostusta markkinallamme, jossa merkki kyllä tunnistetaan, mutta tarinaa sen takana ei vielä kovin hyvin tunneta. Suomalaisessa katukuvassa se on vielä harvinaista herkkua, mutta uusien malliensa myötä ja kotimaisen myynti- ja huoltopalveluiden myötä kasvattaa suosiotaan.

Maserati puhuttelee niitä, jotka haluavat erottua massasta, mutta haluaa tehdä sen italialaisella tyylillä ilman turhaa meteliä. Maseratia pidetäänkin luksusautona, jossa edelleen tuntuu intohimo kilpa-autoiluun ja jossa kiteytyy italialainen tyyli ja eleganssi.

”The Absolute Opposite Of Ordinary”

Viimeisen vuosikymmenen aikana Maserati on tehnyt kaikkien aikojen myynnilliset huippunsa. Vuonna 2017 Geneven autonäyttelyssä esiteltiin suuren suosion saattelemana sporttinen Gran Turismo. Vuonna 2014 Maserati esitteli Alfierin, konseptiauton, joka oli suunniteltu tulevaisuuden autoksi, kilpahistoriaansa kunnioittaen. Maserati investoi rajusti uusiin tuotantoyksiköihin, jonka myötä esiteltiin neljäovinen Ghibli – The Absolute Opposite of Ordinary. Autoa on myyty ennätyksellinen määrä ja siitä on tullut kaikkien aikojen suosikki. Viimeisimpänä uutuutena Maserati esitteli maastoauto Levanten.