Ferrari Goes NHL

 

Hockey Carnival 2018, Kalajoki

Luxury Collection on tänä vuonna pääyhteistyökumppanina jo legendaariseksi hyväntekeväisyystapahtumaksi muodostuneessa Hockey Carnivalissa Kalajoella, elokuussa 2018. Kutsumme sinut kanssamme viettämään kesäistä päivää hyväntekeväisyyden, kiekon ja vauhdikkaan seuramme pariin.

Lauantaina 11. elokuuta 2018

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa JHT:n junioritoiminnalle ja tuoda yhteen jääkiekkotähtien lisäksi ystäviä. Otteluun on varmistanut tulonsa, Kalajoen oman tähden Jussi Jokisen lisäksi, mm. Patrik Laine, Aleksanter Barkov, Sebastian Aho, Pekka Rinne, Jesse Puljujärvi, Mikael ja Markus Granlund, Leo Komarov, Markus Nutivaara, sekä Atte Ohtamaa. Tuomarina ottelussa toimii Jari Levonen. Ottelun jälkeen tapahtuma huipentuu gaalaillalliseen ja konserttiin Merisärkällä.

Lämpimästi tervetuloa,

Team Luxury Collection

Ohjelma

 

Perjantai 10. elokuuta

Mikäli olet kiinnostunut ajamaan kanssamme Kalajoelle jo perjantaina, ilmoitathan siitä myös ilmoittautumisesi ohessa. Lähdemme matkaan kohti Kalajokea Tampereelta, mutta mukaan voi liittyä myös matkan varrelta. Ajamme rennosti nauttien kesäpäivästä ja pysähdymme matkalla lounaalle, sekä kahvittelemme aina tarpeen tullen. Ajoreittimme vahvistuu lähempänä tapahtumaa.

 

Lauantai 11. elokuuta

14.30
Tavataan Kalajoen jäähallissa

15.00
Päivä alkaa vauhdikkaasti ottelulla, jonka aikana on ruoka ja juomatarjoilua hyvässä seurassa.

19.00
Ottelun jälkeen tapahtuma jatkuu Merisärkällä mm. hyväntekeväisyyshuutokaupalla ja gaalaillallisella. Illan päättää Popedan juhlavuoden konsertti.

Yöpymiseen suosittelemme Santa’s Resort & Spa Hotel Sania Kalajoella.

 

Lisätiedot tapahtumasta

Esa Schroderus, p. 010 292 2758,