Sea Ray 280

Sundancer
  • Hinta:89.900 €
  • Vuosimalli:2011
  • Tyyppi:Moottorivene (matkavene)
  • Matkustajia:10
  • Moottori:MerCruiser MAG 350
  • Teho:223 kW / 303 hv
  • Polttoaine:Bensiini, 4-tahti
  • Käyttötunnit:230 h

Lisätiedot ja varusteet

Vene on uudenkarheassa kunnossa ja ajettu vain n. 230h. Pituus 8,74m, Leveys 2,69m, Syväys 1,04m, Uppouma 3725kg, Wihurin maahantuoma uutena, Ollut ammattimaisen Yacht Management sopimuksen piirissä -> säilytetty talvella lämpimässä ja huollettu ammattimaisesti, dokumentoitu joka vuosi, Kattavasti varusteltu erinomainen yksilö, jonka ajo-ominaisuudet ja merikelpoisuus pitävät kipparin ja matkustajat tyytyväisinä. Suorituskykyinen, mutta kuitenkin taloudellinen ajettava. Keulapotkuri helppoon rantautumiseen ja käsittelyyn satamissa. Harvinainen musta kylkiväri, musta kuomu ja bimini-top, Smart Craft -mittaristo, Garmin-karttaplotteri (Merialueet- ja Suomen järvet -kartat), teline iPadille, ankkuri+kettinki+köysi, hydrauliset trimmitasot, lämminvesijärjestelmä, lämmitysjärjestelmä Eberspächer sisätiloihin ja avotilaan, maasähkö 220V+ 2xadapterit, kolme akkua, automaattinen sammutusjärjestelmä+jauhesammutin, integroitu kaikuluotain, uimaportaat, avoin keulakaide ja irrotettavat keulatikkaat helppoon keulasta kulkuun, wet-bar-kaapisto+vesipiste+kylmälaukku, suihku uimatasolla, integroitu sähkögrilli avotilassa, tiikkipöytä avotilassa, avotilassa irrotettava matto, mahdollisuus muuntaa isoksi auringonottotasoksi, Suuren camping-ajokuomun ja avotilan lämmityksen ansiosta mukavat ja väljät oleskelutilat avotilassa myös sateella tai viileämmällä kelillä, lisäksi erillinen satamapeite, avotilassa tunnelma/kulkuvalaistus+ledivalot targakaaressa, allas ja suihku WC:ssä, alipainetoiminen WC, septitankki imutyhjennyksellä, sisätilojen puupinnat mattalakattu tammi, kangasmateriaalit sisätiloissa beige alcantara, avotilassa valkoinen/beige, suuri kattoikkuna tuo valoa sisätiloihin, sähkö-spriikäyttöinen liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vesiallas ja vesipiste, Sony-stereojärjestelmä + bluetooth, sisätiloissa telineet iPadille ja iPad Prolle ”TV-käyttöön”. Täydellinen ja yhtenäinen setti mustia laadukkaita kiinnitysköysiä ja lepuuttajia, lepuuttajatelineet keulassa, käyttämättömät Helly Hansen -kelluntaliivit 10:hlölle, rosterinen ”Black Lion”-nimikyltti, brodeeratut Black Lion WC-käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet ja auringonottopyyhkeet sekä lepuuttajansuojat. Uuden sukupolven Mercruiser MAG350 moottori, huippunopeus n. 32 solmua, matkanopeus n. 27-28 solmua, polttoainesäiliö 318L, vesitankki 108L (lämmitettävä vesivaraaja erikseen), septitankki 108L.

Vene talvikauden Tampereella talvisäilytyksessä ja nähtävissä sovittaessa. Soita ja sovi esittely! Kevättalven 2019 talvisäilytys, keväthuolto ja vesillelasku Tampereella Lapinniemessä sisältyy hintaan. Kuljetus ja vesillelasku muualle Suomeen onnistuu myös tarvittaessa. Tampereen kaupungin vuokrapaikka hyvällä sijainnilla (uuden laiturin päätypaikka) ja sähköllä Lapinniemessä valmiina.

 

Tietojen oikeellisuus ja varastotilanne on aina tarkistettava myyjältä. Hintoihin voidaan lisätä toimipistekohtaiset toimituskulut.

Rahoitusesimerkki on viitteellinen ja vaatii aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen. Palvelemme sinua ammattitaidolla myös kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa.Ota yhteyttä

A. Lähetä puhelinnumerosi - soitamme sinulle:
B. Soita vapaalle automyyjälle:
010 292 2754

C. Ota yhteyttä lomakkeella: