MGA Roadster 1600

Museoajoneuvo
  • Hinta:27.900 €
  • Toimipiste:Tampere
  • Vuosimalli:1959
  • Mittarilukema:65.000 km
  • Polttoaine:Bensiini
  • Ensirekisteröinti:30.11.1958
  • Vaihteisto:Manuaali
  • Vetotapa:Takaveto

Rahoitus tähän ajoneuvoon
Käsiraha min 10% (2.790 €)
Maksuaika (12 - 60) kk
Kuukausierä: 508 €/kk
Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen. Käsiraha- ja maksuaikamääritykset ovat viitteellisiä.

Lisätiedot ja varusteet

Vuoden 1959 puolella valmistunut – eli katsastus neljän vuoden välein – MGA on myyty uutena Kaliforniassa, ja tuotu Suomeen silloisen oikeusministeri Matti Louekosken toimesta vuonna 1988 ja museorekisteröity pian sen jälkeen. Autolla on Suomessa ollut neljä omistajaa.

Vuosien 2012-2017 välillä autoa on kunnostettu todella mittavasti: täydellinen koneremontti tehdasuudella kannella, uudet iskunvaimentimet, uudet jouset, uudet sähköt, uusi akku, kauttaaltaan uusi verhoilu, jarruremontti EBC:n Greenstuff -jarrupaloin. Keväällä 2017 vaihdettu kaikki nesteet (ml. perä- ja vaihdelaatikkoöljyt) asianmukaisiin ainein. Falconin ruostumaton kisapakoputkisto.

Kuittinippu yhteenlaskettuna noin 15 000 euroa.

Ruosteeton, kittaamaton auto. Maalipinta on kauttaaltaan patinoitunut, mutta kori on ehjä. Jos jostain syystä haluat maalata, ei alta löydy yllätyksiä, tämä tarkistettu maalinpaksuusmittarilla.

Teknisesti erittäin hyväkuntoinen, käy ja käynnistyy hienosti CSI:n kärjettömän jakajan ansiosta. Kulkee kevyesti ja modernien, pehmeiden jarrupalojen (sekä Lockheedin levyjarrujen) ansiosta myös pysähtyy paremmin kuin tavallinen MGA.

Sisältä uudenveroinen: lähes virheetön verhoilu, turvavyöt. Modifioitu tehtaan kilpurien asuun, alkuperäisten tehdasosien jäljitelmillä.

Huollettu ja katsastettu 5/2018, katsastus voimassa 30.6.2022 asti.

 

Tietojen oikeellisuus ja varastotilanne on aina tarkistettava myyjältä. Hintoihin voidaan lisätä toimipistekohtaiset toimituskulut.

Rahoitusesimerkki on viitteellinen ja vaatii aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen. Palvelemme sinua ammattitaidolla myös kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa.Ota yhteyttä

A. Lähetä puhelinnumerosi - soitamme sinulle:
B. Soita vapaalle automyyjälle:
010 292 2754

C. Ota yhteyttä lomakkeella: